Hirdetés

Hirdetés

Békési Portékák: új webáruház indult

"Küldetésünk, hogy méltóképpen képviseljük Békés megye megőrzött ízeit, értékeit. Éléskamránk kínálatában felsorakoztatjuk a híres csabai és gyulai kolbászokat, rendelhetsz Tótkomlósi lisztet, a Szabadkígyósi Konzervtanműhely házias lekvárjait, kardoskúti bio bodzaszörpöt és bodzalekvárt, termelői mézet, házi tésztát Orosházáról és a bánkúti tönkölybúzából készült biolisztet és száraztésztát.

Kínálatunk összeállításában nagy hangsúlyt fektetünk az egészséges életmódra.Kézműves kínálatunkban az év bármely napján rendelhetsz kézűves portékát: fazekas termékeket, mezőberényi konyharuhát, hímzett abroszokat, gyöngy ékszereket, válogathatsz/szalmadíszekből, gyerekjátékokból, húsvéti tojásokból. Az oldalunkon nem csupán értékesíteni szeretnénk, hanem szemléletet közvetíteni.

Ezért indítottuk el receptajánlónkat, Miért jó a... menüpontunkat, valamint a Szakács tanácsaiban a megvásárolt élelmiszerek megfőzéséhez kívánunk segítséget nyújtani..."

Békési Portékák: bekesiportekak.hu

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.