Hirdetés

Hirdetés

Grosz Tamás

Kapcsolattartó neve: 
Grosz Tamás

Kertemben minden olyan növényt termelek, ami:
Ehető, Iható, Gyógyító, Fűszerező, Illatos, valamint különleges zöldségnövényeket.
Elsődleges célom, hogy bemutassam, hogy megtermelhetők minden különösebb befektetés nélkül olyan növények is amik a köztudatban ismeretlenek. Kertem bemutató jellegű, főleg a családom számára nyújt különlegességeivel változatos étrendet. Alkalmilag adok el szaporító anyagot ami a családi gazdaság már nem igényel. Mivel jól megközelíthető, valamint a kert beosztása lehetővé teszi, hogy a kertem látogatható legyen. Szakszerű vezetéssel látogatókat is fogadok akik, megismerhetik-e különös gyűjtemény, szinte minden egyedét. Figyelmet érdemel még a gyógynövényeim ami egy család számára nyújt alkalmi elixírt. A nagyszámú növényféleségek sok féle betegségre és alakalmi, probléma megoldásra alkalmasak.
Zöldségnövényeim feldolgozhatósága a gasztronómiai élvezhetősége méltán figyelemre méltó! Megtalálható itt a Zerge szarva amit savanyítunk, a kínai datolya vagy Yuyuba ami kellemes őszi gyümölcskülönlegesség, távol kelet méltán népszerű mustár és káposzta féléi, mint például a Pot choi, vagy a mizuma, számos hazai saláta féle pl: vérfű, borágó, turbolya. Természetesen főzünk is, hisz fűszernövényeink nagy változatossága lehetővé teszi, hogy kísérletezzünk az ételek ízeivel. Csak maga a szurokfüvek 8 féle keleti magát, de nem maradhatnak ki a hagyományos régi elfeledett fűszernövények, sem mint a kálmos, az örménygyökér, vagy a görög széna sem. Batáta és a Corilla, állományunk évek óta jól terem, és eltarthatóságát is megoldottuk. Semmit nem manipulálunk, minimálisra csökkentettük a szintetikus permetleveket. Így bár amit termelünk nem teljesen épek, de legalább biológiailag tiszták és ehetőek.
Nem felejtkeztünk el a hűsítő vagy teaféleségekről sem. Szépen terem az arab menta amit Marókó déli részéről hoztunk személyesen, vagy teaként használt 6 féle Ápolka /Monarda didima és alfajai/ a „csak” Kínában vagy japánban termelt Agatashe Rugoza fehér vagy kékvirágú egyedei, színesítheti a délutáni jól megérdemelt pihenőnket. Látogasson Ön is el ebbe a édenkertbe hiszen itt találkozhat azokkal a növényekkel amiket csak zacskózva ismer! Micsoda különbség! Mennyivel másabb illatú és ízű! Összességében az illat, az ízek, a látvány birodalma ez a kert!
Címünk: Grosz Tamás 5065 Nagykörű Tomori út 37
Telefon: 56 494 059 Mobil: 20 9168711
Email:ragokamuvek@gmail.com
Referenciák és publikációim: Szabad föld.hu Termesszék velem
Herbáció gyógynövényes magazin

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/56/494056
Mobil: 
+36/20/9168711
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Nagykörűi éden kert
Megye: 
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Település: 
Nagykörű
Utca, házszám: 
Tomori út 37
Irányítószám: 
5065
További elérhetőség
Megye: 
Jász-Nagykun-Szolnok megye
Település: 
Nagykörű
Utca, házszám: 
Tomori 37
Irányítószám: 
5065
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (2 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.