Hirdetés

Hirdetés

10 éves a termelőtől.hu

10 évvel ezelőtt, a mai napon nyomtuk meg a zöld gombot, és élesítettük ki a Termelőtől.hu oldalt.

Akkor még nem volt divat a magyar termék, meg a vedd a hazait, nem voltak termelői piacok, hosszú hónapok alatt sikerült összeszedni az első 100 termelőt, akit rögzítettünk az adatbázisunkban.

Eltelt 10 év.

A termelőtől,hu oldalnak köszönhetően:

 

  • lett egy komoly ÜGY az életemben, amit megvalósítottam, azaz MEGCSINÁLTAM
  • sok pozitív visszajelzést kaptam termelőtől, hogy milyen sokat segített nekik az oldal abban, hogy a városi emberek rájuk találjanak
  • rengeteget szerepeltem személyes blogokban, országos ismertségű portálok oldalain, nyomtatott hetilapban, YouTube videókban, kisebb és nagyobb TV csatornákon, rádió riportban. Érdekes tapasztalás volt, és fejlődési lehetőség
  • rám talált a szerelem, és 3 fiam mellé született egy kislány, és tavaly egy öcsike
  • vidékre költöztem, és bár eredeti szakmámat az online marketinget a mai napig művelem, belevágtam a paraszti létbe. Úgy szoktam mondani, hogy "hobbi paraszt" lettem. Van kertem, tartok, keltetek baromfit, van birkám, ültetem a fákat, bokrokat.

 

A történetnek itt még nincsen vége. Bár a termelőtől.hu az elmúlt években csendesebb működésre váltott, de tudom, hogy van még benne lehetőség.

Ha van esetleg történeted az oldalunkal kapcsolatban, nagyon örülnék, ha megosztanád velem hozzászólásban, itt a bejegyzés alatt.

 

Köszönettel, Rönky Balázs

alapító

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.