Hirdetés

Hirdetés

A legmenőbb piacok Budapesten

Mautner Zsófia most főzés helyett csak alapanyagokat kutatott. A NolTV stábjával ellátogatott három népszerű, budapesti termelői piacra: a már régóta üzemelő Kossuth térire, az új Csörsz utca bio piacra, és a Szimpla kert háztáji piacára.

 


Háztáji piac a Szimpla kertben (NolTV)

 

Kossuth téri termelői piac

A Parlament melletti placcra tökéletesen igaz: a minőségnek ára van.

A Kossuth téri árusok legjobb portékájukat hozzák a piacra - a visszajáró látogatók legnagyobb örömére.

A törzsvásárlók szerint megéri ide járni: bár több a kész termék (sajtok és lekvárok dögivel), mint a zöldség és a gyümölcs, utóbbiak bármely más import terménynél ízletesebbek.

Csörsz utcai bio piac

Bár ez a vásár is kétségkívül felsőbb árkategóriás, ide is ajánlatos ellátogatni.

Főleg annak, aki sok étel-alapanyagra allergiás, vagy éppen kisgyermeke van: az itteni áruk ugyanis ár-érték arányban igencsak rendben vannak, és a remek minőség a budai Széchenyi-hegy közelében is garantált. 

Háztáji piac a Szimpla kertben

A vasárnaponként megrendezett Szimpla-piac bizonyult mind körül a legbarátságosabbnak - ennek pedig számtalan oka lehet.

Az egyik például, hogy a város szívében van, így az "aszfaltlakóknak" is lehetőségük van rá, hogy igazi háztáji termékekhez jussanak - igen jutányos áron, ráadásul.

A másik pedig az lehet, hogy (mivel egy romkocsmában található) igen kis területen zsúfolódnak össze az árusok és az érdeklődők, így kevéssé piac-jellegű, sokkal inkább családias légkör lengi be a hétvégi rendezvényt.

És ez még csak két ok - a többiért már megéri ellátogatni!

Forrás: http://eletmod.msn.mainap.hu/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.