Hirdetés

Hirdetés

Kurultaj 2010, Bugac

A hétvégén Bugacon jártunk, a II. Kurultaj „fesztiválon”, azaz törzsi gyűlésen. A korábbi hallomásból hallott gyermekbetegségeket a rendezvény kinőtte, megoldotta: számos sörös-italos pult és jéghideg, szódás fröccsöt kínáló hely volt, az étkezni vágyókat több mint elegendő bogrács, sütöde várta.

Komoly fejtörést okozott egy-egy étel megválasztása, olyan zavarba ejtő volt a választék. A minőséggel is minden rendben volt, hihetetlen finom szarvas pörköltet, lecsós húst, sült kolbászt, hagymás rántottát, kürtős kalácsot ettünk, rizling és rozé fröccsöt ittunk, és a szilva pálinka is nagyon rendben volt ;-)

A kulturális programok is érdekesek, színesek voltak, talán érdemesebb lenne nagyobb nézőteret építeni, hogy mindenki láthassa a bemutatókat. Voltak lovas programok, harci bemutatók, íjász versenyek, koncertek, akit részletesebben érdekel, nézze meg weboldalukon.

CsatolmányMéret
IMG_0940.JPG51.97 KB
IMG_0941.JPG44.41 KB
IMG_0942.JPG67.27 KB
IMG_0945.JPG69.3 KB
IMG_0946.JPG77.31 KB
Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.