Hirdetés

Hirdetés

Közeledik a kárenyhítési hozzájárulás megfizetésének határideje!

2012. szeptember 15-ig beérkezőleg kell kárenyhítési hozzájárulásukat befizetniük a mezőgazdasági kockázatkezelési rendszerben kötelezően vagy önkéntesen tagsággal rendelkező termelőknek.
Fontos, hogy ez a határidő nem a banki átutalási megbízás megadásának vagy átutalásának időpontja, hanem ekkorra már meg kell érkeznie az összegnek a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) számlájára.
Ezért ahhoz, hogy a befizetés határidőben teljesülhessen, az átutalást legkésőbb a határidő előtt néhány munkanappal célszerű elindítani.

A kárenyhítési hozzájárulás összegét kizárólag átutalási megbízással, a befizető azonosítására alkalmas módon (a regisztrációs szám és az adószám vagy adóazonosító jel megadásával) kell befizetni az MVH által vezetett 10032000-00281629-00000017 számú „Kárenyhítési lebonyolítási” számlára.
A kockázatkezelési törvény értelmében csak azok a gazdálkodók kaphatnak kárenyhítést, akik fizetési kötelezettségüknek eleget tesznek.

Forrás: VM Sajtóiroda

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.