Hirdetés

Hirdetés

Kistermelők, őstermelők és kiskereskedők jelentkezését várják a Tihanyi Piacc Placcra.

A Piacc Placc 6 éve minden szombaton az őszi-tavaszi időszakban 8 és 13 óra között, nyáron 8-14 óra között várja vendégeit.

A Piac 2013 augusztusában a Tihany-rév melletti füves-fás területre költözött, amely terület lehetőséget biztosít ősszel-télen sátor felhúzására, míg tavasszal-nyáron helyet ad közös főzéseknek, színpadnak.
A vásárlók között a nagy számú üdülőtulajdonosok (főként budapesti lakosok, városi közönség) és turisták mellett helyi, balatonfüredi valamint veszprémi lakosok egyaránt megtalálhatóak. Küldetésünknek tekintjük, hogy a piacra látogatók ne csupán minőségi ételeket vásároljanak, hanem élménnyel is gazdagodjanak! Éppen ezért célunk, hogy a látogatók nálunk fogyasszák el reggelijüket/ebédjüket, nálunk indítsák el a hétvégét, jól érezzék magukat. Az árusokon kívül alkalmi fellépőkkel, művészekkel, változatos programokkal és havonta tematikus rendezvényekkel várjuk látogatóinkat.

Ha úgy érzi, szívesen tartozna közösségünkhöz és szívesen kínálná eladásra termékeit az északi part, sőt a Balaton legszebb falujában, akkor kolléganőnk, Sörös Zsuzsanna várja jelentkezését a zsuzsa.soros@piacplacc.hu e-mail címen vagy a +3620 994 4310-es telefonszámon. 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.