Hirdetés

Hirdetés

Erdei Gomba

Kapcsolattartó neve: 
Koltay Gábor

Történetünk ott kezdődött, hogy két fővárosi ember hátat fordítva a rohanó, zajos, zsúfolt világnak, elindult otthont keresni olyan hazai tájakra, ahol minden szépségével és nyugalmával él a természet. Könnyen rátaláltunk Aggtelekre, ami a nyugalom szigete számunkra, s ahol a természet közelsége, a levegő, a környezet tisztasága mellett, kedves, segítő, befogadó emberekkel találkoztunk. Nem véletlen, hogy ezen a helyen a VILÁGÖRÖKSÉG tagjaként, Nemzeti Park működik. Az általunk megtapasztalt csodából szeretnénk, ha Önök is részesülnének. Arra vállalkoztunk, hogy összegyűjtjük, feldolgozzuk, bemutatjuk mindazt az értéket, ami lábaink előtt hever, s amelyen nem szabad megszokásból átlépni. Kötelességünknek érezzük, hogy az idelátogató városlakóknak és a jövő nemzedékének megmutassuk azokat a kincseket, amit ez a vidék rejt.
Tevékenységünket családi vállalkozás keretei között végezzük, Krisztina kereskedő, virágkötő–dekoratőrként, Gábor agrármérnök, környezetvédelmi szakmérnök, gombavizsgáló szakellenőrként.
Termékeink: szárított cseh kucsmagomba, szárított vargánya, szárított érdestinóru, szárított rókagomba, szárított fűszergomba - sötét trombitagomba, szárított szegfűgomba, szárított erdei gombakeverék, friss gombák, étolajban fagyasztott vargánya, gyorsfagyasztott rókagomba, gyorsfagyasztott cseh kucsmagomba, gyorsfagyasztott sötét trombitagomba, ecetes trombitás rókagomba, ecetes vargánya, karottás érdestinóru, ecetes potypinka, trombitás rókagomba ecetben, ecetes csigagomba, ecetes karottás érdestinórú, ecetes fenyotinóru, ecetes rókagomba, ecetes rókagomba, ecetes cseh kucsmagomba, ecetes gyűrűstinórú, ecetes rizike, som lekvár, kökény lekvár, bodza lekvár, csipke lekvár, Fűszersók erdeigombákkal
 
A gombák mellett népszerűek lekvárjaink is:
Somlekvár, Kökénylekvár, Csipkebogyólekvár, Bodzalekvár, Galagonyalekvár, Szederlekvár, Kajszibarack lekvár, Szilvalekvár,Szeder,Erdeifeketegyöngy, Natur (cukor mentes készítmények), Chutneyk
Lekvárjaink csak a gyümölcsöt és a hozzáadott cukrot tartalmazzák, tartósítószert és egyéb adalékanyagokat nem.

Elérhetőség
Mobil: 
+36/30/9331718
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Borsod-Abaúj-Zemplén megye
Település: 
Aggtelek
Utca, házszám: 
Kossuth Lajos u. 49.
Irányítószám: 
3759
További elérhetőség
Megnevezés: 
Selyemfű webáruház, Kézműves Magyar Ízek boltja Budapest
Megye: 
Budapest
Település: 
Budapest
Utca, házszám: 
Ix, III.kerület
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.3 (8 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.