Hirdetés

Hirdetés

Palásthy Imre

Kapcsolattartó neve: 
Palásthy Imre

Saját termésből saját készítésű lekvárok, szörpök, befőttek, aszalt gyümölcsök, zöldségkészítmények...

Kamrapolc.hu oldalunkon az aktuális árak és rendelni is tud az alábbiakból:

LEKVÁROK
www.kamrapolc.hu • Saját készítésű lekvárok saját termesztésű gyümölcsökből, ami nem volt soha permetezve. Nem minősített biogazdaságunkból (papírunk nincs róla a Biokontrolltól). A házilekvárjaink kb. 80-90% gyümölcsöt és 10-20% cukrot tartalmaznak. Tarttósítószermentes és semmilyen más anyag nincs hozzáadva. Száraz dunszttal van eltéve. Felbontás nélkül korlátlan ideig eláll, felbontva hűtőben tárolandó.Általában 7-8 dl-es üvegekben van eltéve, de van ettől eltérő méretben is, csak kevés: 220 ml-estől 900 ml-esig kapható.
Van almalekvár, körtelekvár, bodzabogyólekvár, csipkelekvár (hecsedli, bicske), szilvalekvár, sárgabaracklekvár, őszibaracklekvár, meggylekvár, cseresznyelekvár, eperlekvár, ringlólekvár.
 
SZÖRPÖK
www.kamrapolc.hu • Ugyanígy vannak szörpjeink is: meggyszörp, bodzaszörp, bodzabogyószörp.Kb. 2-5x-ösre higítható, ízlés szerint.
Szüretkor mi nem bort készítünk a szőlőből, hanem a préseléskor mustként tesszük el a szőlőlevet. Ezt is dunsztolva tartósítjuk, semmilyen adalék, tartósítószer nincs benne. Kb. duplájára higítható vízzel, szódával, alkoholmentes!Általában 7-8 dl-es üvegekben van eltéve, de van ettől eltérő is, csak kevés.
 
ASZALT GYÜMÖLCSÖK
www.kamrapolc.hu • A gyümölcsöket aszaljuk is: a leszedett, kiválogatott, megmosott, kimagozott gyümölcsöt aszaljuk meg 7-24 óra alatt.Van aszalt cseresznye (háromféle fáról), aszalt meggy, aszalt sárgabarack, aszalt körte, aszalt alma. Bármennyit lehet venni, megrendeléskor (vásárláskor csomagoljuk).
 
BEFŐTTEK
www.kamrapolc.hu • Befőttként is eltesszük a gyümölcsöt.Van almabefőtt, körtebefőtt, szilvabefőtt, fosókaszilva-befőtt, magos őszibarackbefőtt, meggybefőtt (magos és magozott), cseresznyebefőtt (magos), sárgabarackbefőtt (magos és magozott is).
 
ZÖLDSÉGKÉSZÍTMÉNYEK
www.kamrapolc.hu • Paradicsomtermésüket paradicsomlé formájában tesszük el. Semmilyen adalékot nem tartalmaz, 100%-os, száraz dunszttal van eltéve, tartósítószermentes. Paradicsomszószt (ketchup) is készítünk. Teszünk el mángoldot, sóskát, zakuszkát, lecsót stb. üvegekbe.
 
FRISS GYÜMÖLCSÖK
www.kamrapolc.hu • Szezonálisan kapható négyféle cseresznye, kétféle meggy, háromféle sárgabarack,  kétféle szilva, dió (Milotai 10-es, Alsószentiványi 117-es), mandula (Tétényi rekord, Budatétényi 70-es), birs, naspolya. A dió és a mandula pucolva is kapható, de előre rendelje meg, hogy megtisztítsuk, így dióbél és mandulabél nincs „raktáron”.
 
KENYÉR
www.kamrapolc.hu • És kenyeret is sütünk 3-4 naponta. 2 rész bolti fehér liszt, egy rész bio teljes kiőrlésű búzaliszt (vagy rozsliszt) és élesztő, víz, só az összetétel. Néha teszünk bele napraforgómagot, tökmagot, lenmagot, szezámmagot stb. Finom barnakenyér lesz belőle, kb. 1 kg-os méretűek, rostban gazdag. Frissen a legfinomabb, de akár egy hét után is ehető.Ha netán felénk jár, vagy a környéken nyaral és venne kenyeret, egy nappa előtte jelezze!
 
GYÓGYTEÁK
www.kamrapolc.hu • Feleségem gyógynövényekből különféle teakeverékeket állít össze. Ha ilyent szeretne venni, keressen bennünket, feleségem segít a megfelelőt kiválasztani.
 
 
Mi nem gyártunk, hanem a családi szükségleteken felüli részt kínáljuk eladásra. Nagy tételben emiatt nem is tudunk eladni. 9 dl-es bodzaszörp, meggyszörp, 9 dl-es paradicsomlé és csipkebogyó lekvár van bőven, amit őstermelőként számlaképesen „nagy tételben” tudunk adni, ha ilyen igény van.
Mi is ezt esszük, mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Magyar termék, minket támogat vásárlásával (nem a külföldi multikat) és egészségesen tud táplálkozni (nincs mindenféle E- és egyéb adalék benne). Nézzék meg, mi van az aszalt gyümölcsökre írva: „Tartósítva kén-dioxiddal” stb. Vagy a lekvárokra írva stb.
Sok szeretettel várjuk! Ha nem is akar vásárolni, akár egy kostolásra is beléphet! Vagy meghívuk egy (gyógy)teára!
www.PalasthyBt.hu/csaladunk
Üdvözlettel: Palásthy Imre és népes családja
20/9892-759
www.Kamrapolc.hu
 

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/20/9892759
Mobil: 
+36/20/9892759
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
árusítás
Megye: 
Veszprém megye
Település: 
Balatonfűzfő
Utca, házszám: 
Kilátó köz 3.
Irányítószám: 
8175
GPS koordináták: 
+47.059820, +18.048840
Egyéb információ: 
bármikor lehet jönni (bár nem árt előtte telefonon egyeztetni)
Képgaléria: 
Bodzaszörp
Szilva- és cseresznyebefőtt
Meggylekvár (darabos)
Bodzabogyó lekvár
Almalekvár
körtebefőtt
sárgabaracklekvár
meggyszörp
Hirdetés

Hozzászólások

vetőmag

 
Ajánlom figyelmébe: www.vetomagbolt.hu webáruház
Minden ami vetőmag!
 

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 5 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.