Hirdetés

Hirdetés

Kujáni Tanya

Kapcsolattartó neve: 
Kujáni Katalin

A Kujáni Tanya egy kis gyümölcsös bemutató gazdaság a Kecskemét mellett található Talfája dülőben. Integrált technológiával termesztett meggy, cseresznye, magyar sárgabarack fajták, szőlő (cserszegi fűszeres és kékfrankos) található az udvarban. A családi gazdaság a termelés mellett bemutatókat, családi napokat, csapatépítő tréningeket és kihelyezett értekezleteket, környezet órákat is szervez a családias hangulatú tanyán, ami egy nagy oázisnak tűnik a Homokhátság lankái között. 
Mivel nagyon alacsony mértékű a növényvédő szer felhasználás itt békésen együttél az énekesmadár, a kéktorkú gyík, számos őshonos béka és siklófaj, akik aktív részesei a gyümölcstermesztésnek, mivel elfogyasztják a számunkra kártékony rovarokat.
A friss, zamatos, alföldi napérlelte gyümölcsökből házi készítésű termékek készülnek.
A legérettebb, legédesebb gyümöcsök a lekvárokba kerülnek, amibe kizárólag minimális cukor kerül. Házias ízüket a nagymama féle üstnek köszönhetik, amiben tűz fölött  készül el a sárgabarack, szilva- és meggylekvár, valamint az almapüré. A páratlan íz titka, hogy mi tudjuk mi kerül az üvegbe!
A legzamatosabb és leglevesebb meggyből 100%-os meggy juice-t készítünk, amelybe cukor, tartósítószer, aroma nem kerülhet!
A cserszegi fűszeres szőlő pedig kiváló must alapanyag, ami alkoholt nem tartalmaz, így gyerekek is nyugodtan fogyaszthatják.
Célunk az egészséges, magyar, házias ízű termékek előállítása, amit közvetlenül tőlünk a termelőtől lehet megkapni. Bárki megnézheti, hogy folyik a termesztés, feldolgozás, hisz számunkra legfontosabb az egészség. 
Fogyasszák egészséggel termékeinket és várunk mindenkit nagy szeretettel egy kis vidéki beszélgetésre, kikapcsolódásra a Kujáni Tanyán!
www.kujani.hu
info@kujani.hu

Bio termelő: 
Nem
Elérhetőség
Mobil: 
+36/70/4535191
Fax: 
+36/76/493208
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Kujáni Tanya
Megye: 
Bács-Kiskun megye
Település: 
Talfája
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Termelői galéria kép
Termékek
Family farm
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 3.4 (5 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.