Hirdetés

Hirdetés

Galla csirke

Galla Tamás csirke keltetés-nevelés! Csirke keltetéssel, és csirke neveléssel foglalkozok Hajdu-Biharban Hajdúsámson-Debrecen mellett.
Napos csirke, előnevelt és  rántani való , álltalában februártól folyamatosan kapható megrendelhető. Ezen kivűl tenyésztojás is.        Fajták!   Avicolor: farm kettőshasznu csirke gyors növekedésü , ivar szerint szexálható jérce piros kakas fehér tollazatu 
Master gris: hústipusu fehér cirmozott színű , nagyon gyors növekedésű háztáji hízlalásra az egyik legalkalmasabb fajta!
shaver farm: Magyarországon nagyon kedvelt végtermék, mivel a konkurenseihez képest sokkal magasabb növekedési eréllyel rendelkezik, és gyorsabb tollasodású. Emiatt az elõnevelõk elõnyben részesítik. A háztáji piacokon is kedveltebb, mivel kakasai már 7-8 hetes korukban is vághatók, kedvezo nevelési körülmények esetén a kakasok 10 hetes korra elérik a 2,5 kg-ot. Még vegyesivarban is eléri 9 hetes korára a 2 kg-os átlagos testtömeget. A végtermék-jércék tojástermelõ képessége a hagyományos fajtákhoz képes kiemelkedően jó.
ezen kivül kopasznyaku ,kendermagos,bubos,gatyás fajták is kaphatóak

Bio termelő: 
Igen
Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/70/4099191
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megye: 
Hajdú-Bihar megye
Település: 
Hajdúsámson
Utca, házszám: 
Martinka
Irányítószám: 
4251
További elérhetőség
Megye: 
Hajdú-Bihar megye
Település: 
hajdúsámson
Utca, házszám: 
Martinka
Képgaléria: 
Termelői galéria kép
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 3 (1 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.