Hirdetés

Hirdetés

Rédai Gáborné

Játékunk támogatói, a nyeremények felajánlói:

Szponzoraink Panyola Község Panyolai Elixír Magyar Természetvédők Szövetsége Tihanyi Piac Placc Szatmári Ízek Háza Gaál Zsuzsa, Múltidéző Vendégház Galgaszappany Biokiskert Fotológus Kft. Megyeri Szabolcs, Kertész.blog.hu Magyar Konyha Blup! Babzsákfotelbolt

  • Hősünk: Rédai Gáborné
  • A gyönyörű kert helye: Szilasliget
  • Kategória: 1. balkon – erkély – gang - ablak

Erkélyen, cserépben paradicsomot, paprikát, uborkát, rukkolát, mángoldot, céklát (leveléért), zellert, kaprot, petrezselymet, sárgarépát (leveléért), borsmentát, rozmaringot, spenótot és stiviát termelek. Paradicsomból, paprikából és uborkából teljesen önellátóak vagyunk.
A növényeket magról, ablakban neveltem. A tápanyagellátást áztatott, hígított marhatárgya biztosítja. Növényvédő szereket nem használok.
A helytakarékosság érdekében egyes növényeket közös cserépben nevelek: pl.: koktél(balkon)paradicsom (sárga és piros) alul, magas törzsű paradicsom (szedett magból) felül. Mángold céklával és kaporral, valamint metélőpetrezselyem rozmaringgal és borsmentával.

A paradicsom az erkély korlátjához van kötve, így az árnyékolást is megoldotta.

Rédai Gáborné, Szilasliget

Képek:

Rédai Gáborné

Rédai Gáborné

Rédai Gáborné

< Vissza a játék főoldalára

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.