Hirdetés

Hirdetés

Bösztöri kecskefarm

A Farm a Kiskunsági Nemzeti Park területén található. Családi vállalkozásunk 10 éve foglalkozik kecsketenyésztéssel. Célunk az őshonos- és nemesített állatállomány megőrzése és szaporítása.

A farmhoz tartozó 300 anyakecske tejét egy EU előírásoknak megfelelően kialakított tejfeldolgozó üzemben dolgozzuk fel.

Gazdaságunk az extenzív állattartás elveit követi – az állatok egész évben legelnek, amennyiben az időjárás engedi. Az állatok tartása során sem antibiotikumot, sem egyéb teljesítményfokozó anyagokat nem használunk.

Kecskéink a Kiskunsági Nemzeti Park szigorúan ellenőrzött területén legelnek, innen származik a téli takarmány is. A kecskék a takarmányt ősi ösztönük alapján válogatják ki, így gyógynövények (cickafark, pásztortáska, kakukkfű, gyermekláncfű, csalán, stb.) hatóanyagai beépülnek a tejbe és ezáltal a sajtba is.

Állatainkat kizárólag természetes körülmények között tartjuk, ezt bizonyítja termékeink kitűnő minősége is. A sajt előállításakor semmilyen aroma-, színező és tartósító anyagot nem használunk.

Elérhetőség
Telefonszám: 
+36/70/5257367
Mobil: 
+36/20/2442629
E-mail cím: 
Email kapcsolati űrlap
Cím
Megnevezés: 
Cím
Megye: 
Bács-Kiskun megye
Település: 
Kunszentmiklós
Utca, házszám: 
Bösztör 130.
Irányítószám: 
6090
Hirdetés

Termelő értékelése

Az Ön értékelése: Nincs Átlag: 4.3 (7 szavazat)

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.