Hirdetés

Hirdetés

Vadászat fényképezőgéppel

A Vadászati Kulturális Egyesület nyílt fotópályázatot hirdetett „Vadászat fényképezőgéppel” címmel.

A pályázat célja

A pályázat célja a hazai flóra- és fauna, illetőleg a vadon élő állatok és azok élőhelyeinek megismertetése, a vadászat hiteles bemutatása, a természet apró történéseinek láttatása, valamint a természetfotózás elismertetése és népszerűsítése.

Pályázók köre

Magánszemélyek.

A pályázat részletei

Egy pályázó maximum hat képet adhat be! A maximum öt felvételből álló fotósorozatok egy képnek számítanak!

A beküldött alkotások optimális felbontása: 300 dpi, az elvárt formátum: .jpg vagy .tif.

Az e-mailben beküldött képek összterjedelme (üzenetenként) nem haladhatja meg a 15 Mb-ot.

A pályaművek mellé kísérőlevelet kell csatolni, amely tartalmazza a pályázó teljes nevét, lakcímét, e-mail címét, a telefonos elérhetőségét, valamint a képek címét!

Az elismert fotósokból álló szakmai zsűri által legkiválóbbaknak ítélt képek kétféle minősítést kapnak: Kiállításra javasolt és/vagy Vadászati Kulturális Érték.

Nevezési díj – a beküldött képek számától függetlenül – 3000 Ft/fő, amely fedezi a fotók nagyítását, keretezését, valamint a kiállítással kapcsolatosan felmerülő egyéb technikai költségeket.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. További információ a felhasználási feltételekben. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját!

A pályázat benyújtása

A témával kapcsolatos digitális felvételeket elektronikus formában (CD-n, DVD-n vagy e-mailben) kell eljuttatni a VKE központi elérhetőségeire.

Határidő: 2014. november 10.

Tekintse meg a teljes pályázati felhívást!

Vadászat fényképezőgéppel

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.