Hirdetés

Hirdetés

Újabb támogatások kifizetését kezdi meg az MVH

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) fél milliárd forintot meghaladó támogatást hagyott jóvá 3500 ügyfél részére termeléstől elválasztott, történelmi bázis alapú extenzifikációs szarvasmarhatartás és hízottbikatartás támogatása jogcímekben. A gazdák számlájára április első hetében érkeznek meg az összegek.

Újabb támogatások kifizetését kezdi meg az MVHAz MVH folytatja a történelmi bázis alapú támogatásokkal kapcsolatos döntéshozatalokat, hogy megalapozza a minél teljesebb ügyfélkörnek szóló kifizetéseket a termeléstől elválasztott állatalapú támogatásokra vonatkozóan. Ennek megfelelően, április első felében további kifizetések indulnak, nemzeti tejtámogatás jogcímben várhatóan közel 3 milliárd forint összegben több mint kétezer ügyfél kaphatja meg a támogatását. A kedvezőtlen adottságú területeken nyújtandó anyajuhtartás kiegészítő támogatására is számíthatnak az érintett gazdálkodók április első felében.

Az online ügyfélszolgálati rendszer kibővítésre került az MVH-nál, így az összes EMVA-ból finanszírozott jogcím és az Egységes Kérelem jogcímeivel kapcsolatos információk elérhetőek az www.mvh.gov.hu oldalon az Elektronikus ügyintézés menüpont Ügyfél tájékoztatási rendszer alkalmazásban.

forrás: http://www.mvh.gov.hu

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.