Hirdetés

Hirdetés

Pályázatíró partnert keresünk!

A Termelőtől.hu Magyarország legnagyobb és talán leglátogatottabb termelői adatbázisa. Célunk a lehető legtöbb hazai termelő elérhetőségeit összegyűjteni és kereshetővé tenni, hogy akik szeretik a gyerekkort idéző régi ízeket, könnyen megtalálják a lakóhelyükhöz legközelebb lévő termelőt és felvehessék vele a kapcsolatot telefonon vagy személyesen. Szeretnénk, hogy a vásárlók minél jobb ízű, minél jobb minőségű és minél kedvezőbb árú termékekhez juthassanak hozzá, mindezt úgy, hogy a hazai termelést, hazai munkahelyeket is támogatják.

A Termelőtől.hu folyamatosan fejlődik, növekszik. Új területeket szeretnénk meghódítani, melyben nagy előrelépést jelentenének a mezőgazdasággal, vidékfejlesztéssel kapcsolatos pályázatok.

Ezért a Termelőtől.hu oldal pályázatíró partnert keres saját, illetve a portálon regisztrált több mint 1000 termelő részére.

 

Látogatottsági adataink (2013.01.24.):

www.termelotol.hu: 33 000 látogató / hó

• hírlevél: 77 000 • termelő: 1200+

• Facebook rajongó: 78 800

 

Mit várunk mi?

• Folyamatos, akár napi szintű híreket a mezőgazdasági, vidékfejlesztési pályázatokról, melyeket mi megjelenítünk saját weboldalunkon, Facebook oldalunkon, és hírlevelünkben.

• Kedvezményes pályázatírást, sikerdíjat a rajtunk keresztül érdeklődők, tehát a Termelőtől.hu termelői számára.

• Még kedvezményesebb együttműködést, projekt generálást a Termelőtől.hu számára (sikerdíjért).

 

Mit kínálunk?

• Potenciális piacot, média megjelenést

• 1 éves kizárólagos szolgáltatói szerződést, mely tetszés szerint meghosszabbítható

• A termelők és az érdeklődők felé folyamatos megjelenés a pályázati hírek mellett (weboldal, Facebook, hírlevél)

• A www.termelőtől.hu oldalon fix link elhelyezése: „A Termelőtől.hu pályázatfigyelő és pályázatíró partnere…”

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az együttműködés, várjuk jelentkezését a kapcsolat@termelotol.hu címre. Jelentkezése tartalmazzon egy rövid bemutatkozó anyagot, referencia listát, ami tartalmaz kapcsolattartót és e-mailes, telefonos elérhetőséget, a cég weboldalának a linkjét és az ajánlatukat, hogy milyen szolgáltatást és milyen kedvezményt tudnak nyújtani a Termelőtől.hu oldalnak, illetve az oldalon keresztül érkező potenciális ügyfeleknek.

Köszönettel, a Termelőtől.hu csapata

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.