Hirdetés

Hirdetés

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások működési (minőségügyi) rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére

Az Eduqualitas Kft. pályázatot hirdet mikro-, kis- és középvállalkozások minőségügyi rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére az alábbiak szerint:

I. A támogatás célja:
A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének elősegítése korszerű működési-minőségügyi rendszer bevezetésén keresztül.

Napjaink vállalkozásainak gyakorlatilag nélkülözhetetlen eleme a megfelelően kialakított, folyamatosan fejlesztett minőségügyi rendszer bevezetése. A minőség egyre inkább meghatározó tényező a fogyasztók számára, ami hatékonyan működő menedzsment rendszert igényel. A vevői bizalom felkeltésének és megőrzésének egyik eszköze a vállalatoknál a minőségirányítási rendszerek (pl. ISO) bevezetése és a rendszer elismert tanúsító általi tanúsíttatása.

II. Pályázatot nyújthatnak be:

- mikro-, kis- és középvállalkozások
- egyéni vállalkozók 

III. A pályázható támogatás formája és összege
A pályázat kiírója a támogatott részére biztosítja az alábbiakat:
- helyzetfelmérés
- minőségirányítási rendszer kialakítása
- próbaműködés felügyelete
- belső audit

Partnereinket végigkísérjük a minőségügyi rendszer kialakításának teljes időtartamában, segítjük őket abban, hogy egy egyszerűen működtethető, az üzletmenetet, a vállalat működését hatékonyan támogató irányítási-működési rendszert kapjanak.

Az elnyerhető támogatás mértéke:

-         2013. május 15-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 50%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

-         2013. június 30-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 30%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

-          2013. augusztus 31-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 20%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

IV. A támogatás feltételei
1. A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése;
2. A pályázó nyilatkozata mely tartalmazza, hogy nem áll felszámolás alatt;

V. Beadási határidő:
2013 augusztus 31-ig folyamatos.

A pályázati adatlap letölthető innen: Pályázati adatlap

 

http://www.eduqualitas.hu/palyazat/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.