Hirdetés

Hirdetés

A Norvég és az EGT Alap nagyszerű lehetőség számos szervezet részére projektjeik finanszírozására. Összegyűjtöttük aktuális pályázati kiírásaikat.

A Norvég Alap és az EGT Alap nagyszerű lehetőség számos szervezet részére projektjeik finanszírozására. Jelenleg az alábbi pályázataik állnak nyitva az érdeklődő pályázók számára.

Pályázat geotermikus alapú távhőtermelő rendszerek létesítésének támogatására

A pályázat keretében jelenleg fosszilis alapon üzemelő távhővel ellátott települések pályázhatnak minimum 600 ezer, maximum 3.3 millió euró támogatásra geotermikus alapú távhőtermelő rendszerek létesítésének megvalósítására. Határidő: 2014. április 7.

Pályázat kétoldalú partnerségi együttműködések támogatására a “Kulturális és természeti örökség megőrzése és megújítása program kapcsán”

A támogatás célja a vidéki kulturális és természeti örökség megőrzésének támogatására kiírt pályázat megvalósításában rövidtávú, kétoldalú tevékenységek támogatása annak érdekében, hogy segítse a lehetséges donor partnerekkel való kapcsolatfelvételt vagy a már élő kapcsolat megerősítését a projektek előkészítési szakaszában. Határidő: 2014. május 7.

Iskolák közötti tapasztalatcsere támogatása – Pályázat az EGT Alap Energiahatékonysági program keretében

A pályázaton az Energiahatékony iskolák fejlesztése c. (HU02-2013 jelű) pályázati felhívás keretében támogatást elnyerő iskolák pályázhatnak 1.500 és 15.000 euró közötti támogatásra az EGT alap program donor országaiban (Norvégia, Izland, Liechtenstein) levő partnerintézményekkel történő tapasztalatcserék megvalósítására. Határidő: 2014. május 30.

Civil szervezetek közötti tapasztalatcsere támogatása – Pályázat az Energiahatékonysági program keretében

A pályázaton civil szervezetek pályázhatnak 1.500 és 15.000 euró közötti támogatásra az EGT alap program donor országaiban (Norvégia, Izland, Liechtenstein) levő partnerszervezetekkel történő tapasztalatcserék megvalósítására. Határidő: 2014. május 30.

Előkészítő látogatások ösztöndíjprogram – Az EGT Alap pályázata oktatással foglalkozó szervezeteknek

A program keretében köz- vagy felsőfokú oktatásban, valamint képzésben érintett egyéb intézmények pályázhatnak tanulási, tapasztalatszerzési célú hallgatói, oktatói, személyzeti mobilitások megvalósítására, illetve felsőoktatási területen projekt alapú nemzetközi együttműködések megvalósítására. Határidő: 2014. november 17.

Pályázat városi épített kulturális örökség megőrzésének támogatására

A pályázaton intézmények és civil szervezetek, illetve társulások pályázhatnak 500 ezer – 1 millió euró támogatásra partnereikkel leromlott állapotú országos műemléki védelem alatt álló épített kulturális örökségi értékek felújításának megvalósítására. Határidő: 2014. május 21.

Pályázat vidéki kulturális és természeti örökség megőrzésének támogatására

A pályázaton intézmények és civil szervezetek, illetve társulások pályázhatnak 200 – 500 ezer euró támogatásra épített örökség és táji környezete felújításának, helyreállításának megvalósítására. Határidő: 2014. május 21.

Pályázat kétoldalú partnerségi együttműködések támogatására az EGT Alap Kulturális és természeti örökség megőrzése és megújítása program kapcsán

A támogatás célja a vidéki kulturális és természeti örökség megőrzésének támogatására kiírt pályázat megvalósításában rövidtávú, kétoldalú tevékenységek támogatása annak érdekében, hogy segítse a lehetséges donor partnerekkel való kapcsolatfelvételt vagy a már élő kapcsolat megerősítését a projektek előkészítési szakaszában. Határidő: 2014. május 7.

További információk

Aki további információkat szeretne megtudni a Norvég Alapról, illetve az EGT Alapról, az látogassa meg honlapjukat: www.norvegalap.hu

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.