Hirdetés

Hirdetés

Mustármag kúra és a szőlő jótékony hatása

Fizikai testnek hatalmas tisztulást ad. Kb. 200 Ft 1 zacskó étkezési mustármag. Nincs vele más teendőd, csak 1 evőkanállal bekapsz reggel és ráiszol egy pohár vizet. (Legalább így vizet is fogsz inni!) És este ugyanígy! Nem csapott evőkanál, hanem púpozásig! Nem kell megrágni! Ezek a csodálatos gömbök csodákra képesek.

Van egy igen hosszú bélrendszerünk, telis tele bélbolyhokkal, amik közül ezek a kis gömbök kigörgetik a lerakódásokat.
Eredmény: feljavul a felszívódás, csomó méreganyag távozik a szervezetből, csodaszép lesz a bőr, a haj és sokkal energikusabb leszel. Nincs lazítás! Nincs kihagyás! Kezd ezzel és zárd ezzel a napod! 6 hétig tart ez a mustármag kúra!

Tavasszal és ősszel! Nem kell csodagyógyszer jó drága pénzen! Csak egy kis figyelem a testedre ami minden nap lehetőséget ad a megnyilvánulásra! Ne együnk szőlőt étkezés előtt vagy közben, s ne keverjük más gyümölcsökkel, mert magas cukortartalma miatt könnyen erjed!

Ajánlják a súlyfelesleggel küszködőknek és a méreganyagoktól szabadulni kívánóknak egyaránt. Az utóbbiak oka lehet a túlzott gyógyszer-, alkohol- és ételfogyasztás, különös tekintettel a nagymértékű állati eredetű élelmiszerekre. Jó tanács azoknak, akik természetes úton kívánnak fogyni és tisztulni: egy héten keresztül naponta fogyasszanak fél kilogramm szőlőt és 1000 kalóriányi egyéb táplálékot. Így elkerülhetik, hogy szervezetük tápanyaghiányban szenvedjen, az immunrendszerük legyengüljön.

Ne együnk szőlőt étkezés előtt vagy közben, s ne keverjük más gyümölcsökkel, mert magas cukortartalma miatt könnyen erjed! 

A szőlő nem csak szervezetünk belső egyensúlyát tartja karban, de valódi szépítőszer is, amihez hasonló gyümölcs kevés kerül manapság a magyar emberek asztalára. A szőlődiéta hatására nem csak csinosabbak leszünk, hanem a méreganyagokkal a káros savak is távoznak a szervezetünkből.

Ráadásul a szőlő héjának igen magas a ballasztanyag-tartalma, ami megszünteti a bélrenyheséget és a székrekedést. Ugyanakkor nem ajánlott a szőlődiéta a várandós vagy szoptatós kismamáknak, a cukorbetegeknek, a bélhurutban szenvedőknek, s azoknak, akik betegségből lábadoznak.
Szőlőt az utóbbiak is fogyaszthatnak, ha orvosuk ezt nem zárja ki, de mellette kiegyensúlyozottan kell étkezniük.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.