Hirdetés

Hirdetés

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közleményt adott ki az állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről.

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH)

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közleményt adott ki az állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről.

A támogatás tárgya

A közlemény a fenti jogcímen az alábbi jogcímrendeletek alapján nyújtandó támogatás kifizetésének igényléséről rendelkezik:

  • az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az állattartó telepek korszerűsítéséhez nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 27/2007. (IV. 17.) FVM rendelet (a továbbiakban ÁTK I-III. támogatási rendelet) alapján:
    • ÁTK I. jogcím: a 2007. április 23. és 2007. május 23. közötti támogatási kérelem benyújtási időszak.
    • ÁTK II. jogcím: a 2007. augusztus 13. és 2007. szeptember 17. közötti támogatási kérelem benyújtási időszak.
    • ÁTK III. jogcím: a 2009. november 16. és 2009. december 15. közötti támogatási kérelem benyújtási időszak.
  • az Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alapból az állattartó telepek korszerűsítéséhez 2012. évtől nyújtandó támogatások részletes feltételeiről szóló 61/2012. (VI. 29.) VM rendelet (a továbbiakban: ÁTK IV. támogatási rendelet) alapján:
    • ÁTK IV. jogcím: a 2012. augusztus 1. és 2012. augusztus 31. közötti támogatási kérelem benyújtási időszak.

Pályázók köre

Természetes személyek és gazdálkodó szervezetek.

A pályázat keretében támogatási kérelemnek helyt adó, vagy részben helyt adó – jogerős támogatási határozattal rendelkező ügyfelek nyújthatnak be igényt támogatás kifizetésére.

A pályázat részletei

Egy kifizetési kérelem-benyújtási időszakban több kérelem is benyújtható, amennyiben:

  • a két kifizetési kérelem benyújtása között legalább három hónap eltelt, vagy
  • a kifizetési kérelmére hozott döntést az MVH közölte az ügyféllel, vagy
  • az ugyanazon időszakban benyújtott kérelmét legkésőbb az újonnan benyújtott kérelme előterjesztésével egyidejűleg visszavonja.

Figyelem! A PályázatMenedzser.hu csak a pályázat legfontosabb elemeit publikálja. További információ a felhasználási feltételekben. A teljes kiíráshoz látogassa meg a kiíró honlapját!

A pályázat benyújtása

Kifizetési kérelmet a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal által kibocsátott – támogatási kérelemnek helyt adó, vagy részben helyt adó – jogerős támogatási határozattal rendelkező ügyfelek 2014. február 1-től május 31-ig elektronikus úton jogosultak benyújtani.

További információ

MVH ügyfélszolgálat: ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu, Központi Ügyfélszolgálat: (1) 374-3603, (1) 374-3604

Tekintse meg a teljes pályázati felhívást!

Támogatás állattartó telepek korszerűsítése céljából

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.