Hirdetés

Hirdetés

Magyarország a III. Nemzetközi Toll- és Pehelyfesztivál díszvendége Kínában

Czerván György agrárgazdaságért felelős államtitkár vezetésével - a korábbi évekhez hasonlóan - Magyarország a rendezvény díszvendége. Az államtitkár, egyetlen külföldiként a levezető elnökség tagja a III. Nemzetközi Toll- és Pehelyfesztiválnak, melyet 2012. november 10-12. között rendeznek meg a kínai Anhui tartományban, Luan városban.

Az államtitkár a fesztivál megnyitóján röviden bemutatta a magyar toll- és konfekcióipar jelenlegi helyzetét, és felhívta a résztvevők figyelmét, hogy Magyarország kiváló minőségű toll előállítására alkalmas lúdfajtákkal, valamint lúdnevelési és tollfeldolgozási technológiákkal rendelkezik.

A magyar cégek egy 150 négyzetméteres standon mutathatják be termékeiket a kínai, valamint a fesztiválon résztvevő többi külföldi cég számára. Az elmúlt években több sikeres beruházásra is sor került az ágazatban, a magyar és kínai partnerek együttműködésének köszönhetően.

A kiutazás ideje alatt Czerván György tárgyalt a tartományi és városi vezetőkkel a kínai-magyar mezőgazdasági együttműködés bővítésének lehetőségeiről.

VM Sajtóiroda

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.