Hirdetés

Hirdetés

Ki lesz az év Kutyabarát helye?

Kutyabarát

Elindult az év legnagyobb és legegyedülállóbb kutyatartókat és vendéglátóhelyeket megszólító versenye, az ÉV KUTYABARÁT HELYE 2014 verseny, mely több kategóriában keresi a hazai kutyatartók által legjobbnak tartott kutyabarát helyeket.

Hazánkban körülbelül 1 millió felelős kutyatartót tartunk számon, akik legtöbbször kutyájukkal tervezik a nyaralást, a szabadidő eltöltését vagy akár a munkahelyen történő együttlétet.

Magyarországon a kutyabarát.hu - a társadalmi felelősségvállalást is szem előtt tartva - a kutyás társadalom kultúrájának fejlesztéséért küzd, valamint a tudatos és felelős állattartásra kívánja felhívni a figyelmet. Célunk, hogy a felelős kutyatartók platformjaként közvetítsük azokat a helyeket, melyek figyelmet fordítanak a hazánkban is egyre népszerűbbé váló kutyabarát trendekre. Hazánkban először, és a jövőre nézve hagyományt teremtve indította el az ÉV KUTYABARÁT HELYE pályázatot a kutyabarát.hu.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.