Hirdetés

Hirdetés

A kézműves szappan tisztít és boldoggá tesz

kézműves szappan

A kézműves szappan egy olyan régi-új találmány, ami már igazából jó pár évtizede létezik, viszont csak pár éve lett igazán felkapott. Természetes összetevők, jó illat és natúr, mégis nagyon megnyugtató kinézet jellemzi. A kézműves szappan akár ajándéknak is tökéletes, de mindenképpen gondoskodjunk róla, hogy a saját fürdőszobánkban is legyen egy.

Miért jó a kézműves szappan?

Ha megpróbálkozna a szappankészítés művészetével, akkor hamar rá fog jönni, hogy nemcsak nagyon szórakoztató, de felettébb hasznos hobbi is. Ha erre a lépésre még nem szánta volna el magát, akkor tudnia kell, hogy online is rendelhető kézműves szappan. A kikapcsolódáson túl is van azonban megannyi ok, amiért sokan választják ezt a tisztálkodó szert. Az egyik legfontosabb, hogy csak és kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. A leggyakoribb összetevők a növényi olajok, a shea vaj és a mákvirág, de kapható akár kecsketejes szappan is. Az tudva levő, hogy ami a természetben létezik, az nagy valószínűséggel nem lesz ártalmas a bőrünkre. Sőt, mi több, ettől lesz puha, táplált és nem utolsó sorban nagyon jó illatú is.

Magyar kézműves szappan

Megannyi kis kézműves hely létezik Magyarországon, amik kifejezetten szappanok gyártásával foglalkoznak. Szívüket, lelküket adják bele egy-egy termék elkészítésébe, gondoskodva arról, hogy tökéletes végeredmény szülessen. A hazai gazdaság támogatására aligha találhatnánk jobb illatú módszert, így bátran vásároljunk!

Mi az aromaterápia?

Ha már a jó illatokról esett szó, akkor muszáj megemlíteni az aromaterápia különleges hatását is. Évszázadok óta használják az illatokat bizonyos egészségügyi problémák kezelésére, így ez a tudományág mára már szinte tökéletesre fejlődött. Az aromaterápia lényege tulajdonképpen az, hogy különböző illatok segítségével érik el a kezelt által kívánt hatást. A leggyakoribb a stresszoldás, illetve a légúti megbetegedések gyógyítása, méghozzá természetes alapanyagok, olajak segítségével. Tökéletes kiegészítő lehet bármilyen orvosi kezelés mellé, de önálló terápiaként is nagyon hatásosnak bizonyul.

Aromaterápia otthon kivitelezve

Ha már részt vettünk egy-egy professzionális aromaterápiás kezelésen, akkor egyszerűbben tudjuk otthon is kivitelezni, de az aromaterápia kezdőknek sem bonyolult. Utóbbi esetben fontos utána olvasni, hogy melyik, illóolajat mire tudjuk felhasználni, így érhetjük el legkönnyebben a kívánt hatást. Egyszerű példa a levendula, amit leginkább a stressz csökkentésére használnak. Csepegtessen néhány csepp olajat egy párologtatóba és próbáljon ellazulni, miközben élvezi a kibontakozó aromát!

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.