Hirdetés

Hirdetés

Keressük a Veteményeskertek hőseit!

Erre kell kattintani: A nevezési határidőnek vége, tessenek szavazni a jelentkező hősökre, mert már lehet!

 

 

 

 

 

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ SZEPTEMBER 1.

Mit tudsz felmutatni a balkonon, a telken, a kertben… amit meg is lehet enni? Kapára, kaszára fel! Versenyt hirdetünk, ahol több kategóriában is lehet indulni:

1. Balkon – erkély – gang - ablak (maximum 5 m2)

2. Városi mini kert (maximum 10 m2)

3. Vidéki mini kert (maximum 10 m2)

4. Vidéki – netán városi normál kert (maximum 50 m2)

Pályázatodban oszd meg velünk, Te milyen formában tudtad feléleszteni a régi kertművelési módszereket, dédapáink praktikáit, hány tájfajtát ültettél. Miért a Te kerted miért a leggyönyörűbb széles e világon? Miért Te vagy a veteményeskert hőse? 

Mindezt bizonyítani legalább 1 maximum 3 fotóval (amely jpg formátumú, egyenként legfeljebb 1MB fájlméretű) és egy maximum 1 A4 es oldalnyi sztorival tudod. Ha 2013. szeptember 1-ig megküldöd a kapcsolat@termelotol.hu címre, neved, lakcímed, életkorod megadásával. A játékban bárki korhatár nélkül részt vehet.

A műveket komoly, szakmai zsűri fogja elbírálni. Szempontjaik lesznek:

– A növénytársítási megoldások

– Egyedi megoldások használata, kreativitás

– A hely kihasználtsága, praktikumok, újítások

– Megfelelő képi és szöveges bemutatás eredetisége

A nyerteseket e-mailben értesítjük legkésőbb 2013. szeptember 30-ig. 

A felkért szakértői zsűri döntése és Facebookos közönségszavazás (2013. szeptember 1-15 ig) alapján a legjobbak komoly díjakban részesülnek, melyet partnereink ajánlanak fel. 

A pályázók a fotók beküldésével elfogadják, hogy a képeik közönségszavazás céljából a Facebookos felületünkön megjelenjenek valamint azokat a szöveges pályaműveikkel együtt felhasználhatjuk a www.termelőtől.hu oldalon és az ehhez kapcsolódó Facebook oldalunkon. 

VERB

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.