Hirdetés

Hirdetés

Ingyenes karácsonyi ajándékok

Tavaly ilyenkor, amikor a termelőtől.hu még csak hírlevél lista formájában létezett, körbe küldtünk egy ajándék listát, amit ingyen el lehetett vinni, illetve érkeztek is felajánlások, szintén ingyen elvihető játékokról, bútorokról.

Tavalyi „akciónk” sikeres volt, sok örömet okoztunk vele, ezért most megismételjük.

Ingyen elvihető

  • Ingyen elvihető Budapest, XIII kerületből egy kb. 10 éves, még működőképes TV, kb. 55 cm-es átmérőjű. Egyetlen ismert hibája van: ha túlmelegedett, akkor hajlamos volt kikapcsolni. Tanítható távirányítóról gondoskodni kell hozzá.
  • Ingyen elvihető Budapest, XIII kerületből egy kb. 12 éves, Panasonic NV-55, hifi sztereó videó magnó. Ismert hibája volt, hogy nem tudott felvenni, de lejátszásra tökéletes. Tanítható távirányítóról gondoskodni kell hozzá.

A TV és a videó azé, aki a leghamarabb eljön érte, azt hiszem ez így igazságos.

Ajándékba küldjük annak, aki szerintünk a legjobban örülne neki

Annak aki akinek szerintünk a legnagyobb örömet okozna elküldünk egy üvegékszert amit az Üveghegy-üvegékszerek ajánlott fel, valamint egy párnaórát amit pedig a Blup! ajánlott fel számunkra. A posta költséget pedig a termelőtől.hu állja.

Aki szeretné az ajándékokat, vagy ismer olyat, akinek az ajándékok nagy örömet okoznának, írjon nekünk a kapcsolat@termelotol.hu címre egy levelet.

A levélben írjátok meg, hogy miért gondoljátok úgy, hogy Nektek, vagy az általatok kiválasztottnak okozná a legnagyobb örömet az ajándék.

Határidő is van, ami szoros, 17-én péntek éjfélig várjuk a visszajelzéseket. Az elbírálást a felajánlók végzik el, a beérkezett levelek alapján.

Amennyiben Nektek is van felajánlásotok, kérlek jelezzétek, feltesszük a termelőtől.hu oldalra, de ennek lebonyolításába már nem folynánk bele, ezt egymás között kellene elintéznetek.

Várom leveleiteket!

Üdvözlettel, Rönky Balázs

Ui: a két ajándékot itt tudod megnézni: Üveghegy, Blup!

További felajánlások:

Felajánló: Ament Éva 
Felajánlás: 200db bontott tetőcserép. Ráadásnak egy saját készítésű tükröt adna  cserébe. 
Elérhetőség: ament.eva@t-online.hu

Hirdetés

Hozzászólások

Karácsonyi felajánlások

Karácsonyi felajánlások 2010

Felajánló: Anment Éva

Felajánlás: 200db bontott tetőcserép. Ráadásnak egy saját készítésű tükröt adna cserébe.

Elérhetőség:ament.eva@t-online.hu

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.