Hirdetés

Hirdetés

Indul az elektronikus vis maior bejelentés

2014. április 25-től nyílik lehetőség egységes kérelemhez kapcsolódó vis maior bejelentések elektronikus felületen történő benyújtására.

Vis maior bejelentést akkor javasolt tenni, ha a 2014. évi egységes kérelemben megjelölt terület vonatkozásában vis maior esemény (például árvíz, belvíz) történt, és emiatt az ügyfél nem tudja teljesíteni a támogatás igénybevételéhez szükséges valamelyik feltételt, vagy már nem a korábban bejelentett növény található meg az adott táblán.

A kárenyhítő juttatás igénybevételével kapcsolatosan a termésátlag csökkenésre, vagy a termés kiesésre vonatkozó káreseményt a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal honlapján közzétett bejelentőlapon kell megtenniük, melyet a kárt szenvedett terület fekvése szerint illetékes Megyei Kormányhivatal Földművelésügyi Igazgatóságához kell benyújtani!

Vis maior bejelentéssel kapcsolatos további részletes tájékoztató megtalálható a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján.

(Termelőtől.hu: lehet, hogy mi túl gyorsak voltunk, de 2014.04.25-én, 13:37-kor nem találtunk további információt erről a hírről, a sajtóközlemény pedig linket nem tartalmazott.)

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.