Hirdetés

Hirdetés

Figyelem! Ellenőrizni kell az ügyfél-nyilvántartási adatokat az egységes kérelem benyújtása előtt

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal felhívja a figyelmet, hogy az egységes kérelem benyújtásához kapcsolódóan is kötelezően előírt feltétel az Egységes Mezőgazdasági Ügyfél-nyilvántartási Rendszerbe bejelentett adatok ellenőrzése.

Budapest, 2014.04.10.

 

A kérelmek benyújtására szolgáló elektronikus felületen valamennyi olyan ügyfél esetén megjelenik az adatai ellenőrzésére létrehozott felület, aki 2014. január 1-jét megelőzően került nyilvántartásba vételre és a 2014. évben nem nyújtott be ügyfél-nyilvántartási adatait módosító kérelmet vagy nem nyilatkozott az adatai helytállóságáról.

Az adatok ellenőrzését az érintettek a „Nyilatkozat ügyfél-nyilvántartási adatok helyességéről” felületen végezhetik el. A nyilatkozatot abban az esetben kell benyújtani, amennyiben az ellenőrzésre szolgáló felületen az adatok a valóságnak megfelelnek, azokon módosítani nem szükséges. A nyilatkozat helyett az - az Ügyfél-nyilvántartás menüpontban található - ügyfél-nyilvántartási adatok módosítása iránti kérelmet kell benyújtani, amennyiben az ellenőrzés során megállapításra kerül, hogy az adatai nem felelnek meg a valóságnak.  

A fenti nyilatkozat, valamint az ügyfél-nyilvántartási adatok módosítása iránti kérelem képviselő útján (meghatalmazott, elsődleges képviselő vagy technikai közreműködő által) csak abban az esetben nyújtható be, ha a képviselő rendelkezik az ügyfél-nyilvántartási ügyek intézésére kiterjedő jogosultsággal.

További tájékoztatás az ugyfelszolgalat@mvh.gov.hu e-mail címen kérhető.


Az online ügyfélszolgálati rendszer kibővítésre került az MVH-nál, így az összes EMVA-ból finanszírozott jogcím és az Egységes Kérelem jogcímeivel kapcsolatos információk elérhetőek az www.mvh.gov.hu oldalon az Elektronikus ügyintézés menüpont Ügyfél tájékoztatási rendszer alkalmazásban.

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.