Hirdetés

Hirdetés

Felhívás a Földforgalmi törvény jelenlegi formája elleni országos demonstrációra

 

2013. június 14 én 11 órakor a Vidékfejlesztési Minisztérium valamint a Civilek képviselői között (teljes történet és előzmények itt), a Civilek megaláztatása mellett a készülő Földforgalmi Törvény konzultációja megszakadt, a harmadik tárgyalási kísérlet s a korábbi békés demonstrációk sem vezettek eredményre.

Emiatt, nyomatékot adva a GAZDATÁRSADALOM elégedetlenségének 2013. június 21-ére országos, forgalomlassító, félpályás útlezárási demonstrációt tart, a 220 szervezett által támogatott javaslat érdemi, többoldalú érdekegyeztetés elsorvasztása elleni tiltakozásként.

Az útlezárások szervezését országos szinten a helyi csatlakozó civilszervezetek  és Gazdatanácsok vállalják  magukra. 

Eddig több mint 200 demonstrációt jelentettek be országszerte a 2 napja meghirdetett felhívás alapján azonban a Földforgalmi törvénytervezetet Simon Attila István helyettes államtitkár mai nyilatkozata szerint csütörtökön kerül nyilvánosságra a pénteki végszavazásra szánt változat mely spontán tüntetéseket indokol, hiszen erősen valószínűsíthető, hogy nem kerültek bele azok az 5 csokorba gyűjtött módosító javaslatok melyeket a civilek nyújtottak be.

Tehát aki valamilyen oknál fogva nem jelentette eddig demonstrációját, holnap megteheti. Ebben az esetben nem érvényes a 3 napos bejelentési határidő, de erre a körülményre (spontán tüntetés) a bejelentőlapon hivatkozni kell. 

1./ Mindenkinek be kell jelenteni a demonstrációt,  személyesen vagy faxon (EMAIL NEM JÓ!) a helyileg illetékes Rendőrségen.

2./ Demonstráció időpontja 2013. június 21. délelőtt 9 óra, ekkor lesz a végszavazás az Országgyűlésben a készülő és titkolt Földforgalmi törvényről! 

3./ A Földforgalmi törvény elleni demonstráció az egész magyarság érdeke, nem pártpolitikai célok érdekében történik, kérjük a pártlogók mellőzését, mivel nem rész- (part) érdekekről van szó! 

Bővebb információ: Nagy Sándor, gazda (Tel.: 30/ 491 1880, e-mail: agroferr@fonyodnet.hu)

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.