Hirdetés

Hirdetés

Elindult az Ökozöldség termesztés képzés

Legelső ízben indult el november 14-én GAKNonprofit Közhasznú Kft. új akkreditált biokertészeti képzése, 18 fő résztvevővel. A felnőttképzési akkreditációval rendelkező tanfolyamot a Szent István Egyetem szakavatott oktatói vezetik. Az országban egyedülálló, hiánypótló képzési program egy két éven át tartó, nemzetközi Leonardo da Vinci innováció transzfer projekt keretében került kidolgozásra. A több évtizedes múlttal rendelkező angol, francia, holland és katalán partnerintézmények közreműködésével készült el a képzés tematikája, tananyaga és módszertana.

A képzés az Ökológiai kertészeti alapismeretek modul és az Öko zöldségtermesztési alapok modul két nagy témakörére épül, 380 óra összes óraszámmal, havonta átlagosan négy képzési nappal.
A képzés biokertészet beindítását tervezőknek és már gazdálkodóknak egyaránt megalapozott gyakorlati ismereteket nyújt. Ennek szellemében a gyakorlati oktatás jut nagyobb szerephez, az összes óraszám 60%- a gyakorlati oktatás, valamint egy nyolcvan órás üzemi gyakorlat is helyet kapott. A gyakorlati órák többsége a Szent István Egyetem Babatvölgyi Biokertészeti Tanüzemében zajlik. A képzés gyakorlati jellegét erősíti kiscsoportos létszáma, valamint egy éves időtartama, amely során egy teljes vegetációs időszak aktuális biokertészeti teendőit és tapasztalatait ismerhetik meg a résztvevők.

További információ a képzésről:
http://felnottkepzes.gak.hu/kepzeseink/oekozoeldseg-termesztes-kepzes/

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.