Hirdetés

Hirdetés

Egységes területalapú mezőgazdasági támogatás 2014.

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH)

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal közleménye szerint 2014. április 9-től nyílik lehetőség a legtöbb gazdálkodót érintő, egységes területalapú támogatás, valamint további 26 jogcímen elérhető támogatás igénybevételéhez szükséges egységes kérelem benyújtására.

A támogatási kérelmek benyújtása

A benyújtás határideje: 2014. május 15.

Az egységes kérelmeket online, a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal honlapján lévő „e-Egységes kérelem” menüponton keresztül lehet kitölteni és beadni.

2014. május 15. utáni benyújtás esetén munkanaponként egy százalékkal csökken az elfogadott támogatási összege. A 2014. június 10. után beérkezett igényeket az MVH elutasítja.

A kérelmeken módosítást 2014. június 2-ig lehet végezni. Június 10-ig a támogatási összeg csökkentésével jár a módosítás.

Kapcsolat

A beadással kapcsolatban felmerült kérdésekkel telefonon az MVH ügyfélszolgálatához a 06-1/374-3603, 06-1-/374-3604 telefonszámokon, illetve elektronikusan a honlapon található „Kérdések / Kérdés feltevése” menüponton keresztül lehet fordulni, melyre a Hivatal munkatársai rövid időn belül válaszolnak.

További részletek

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal

A hivatalos közlemény és mellékletei

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.