Hirdetés

Hirdetés

Dinnyéből frissítő arcpakolást is készíthetünk

Friss gyümölcsökből nagyon hatásos, házi szépítőszereket készíthetünk. A narancs szűrt levét akár arclemosóként is használhatjuk.

Ha száraz a bőrünk és nagyon húzódik, akkor keverjünk két evőkanál túróhoz egy evőkanál tejszínt és egy tojássárgáját, majd törjünk össze egy közepes banánt, és keverjük el a tejszínes masszával. Fél órára vigyük fel a krémet a vonásainkra, majd langyos vízzel öblítsük le. 

Ha duzzad a melegben a lábunk vagy repedezett a bőrünk, akkor nagy hasznát vehetjük a citromnak. Facsarjuk a gyümölcs levét meleg vízbe, és esténként áztassuk ebben a lábunkat. 

Dinnyéből frissítő arcpakolást is készíthetünk. A sárgadinnyéből hasítsunk egy vékony szeletet, passzírozzuk át, majd keverjük össze tejjel és zabpehellyel úgy, hogy szilárd állagú krémet kapjunk. Ezt a masszát kenjük fel az arcunkra, és hagyjuk rajta tíz percig.

Forrás: http://www.stop.hu

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.