Hirdetés

Hirdetés

Karácsonyi Kézműves Vásár

Esemény ideje: 
Szombat, 2011. December 03. 16.31 - Szombat, 2011. December 17. 18.00

Hajdúszoboszló, 2011. december 03 - 17. Történelmi, hagyományőrző; Vigalom, karnevál, sokadalom Az ünnep közeledtével mindenki elgondolkozik azon, hogy milyen ajándékkal lepje meg szeretteit Karácsony alkalmával.

A hajdúszoboszlói Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár szervezésében megrendezésre kerülő karácsonyi kézműves vásár alkalmával lehet ötleteket gyűjteni vagy akár már megvásárolni az egyedi remek műveket. A kisebbeket se hagyják otthon, hiszen a vásár kísérő rendezvényei az Adventi játszóház és a színes programok a gyermekek számára is biztosítanak szórakozást.

Program:
December 3. - Adventi játszóház (gyertyamártás, szalma díszek készítése) - Mikulás-rajzverseny - Mondj verset a Mikulásnak!

December 10. - Adventi játszóház (gyertyamártás, szalma díszek készítése) - A kis gyufaárus lány a Debreceni Színjátszó Stúdió Független Színház előadásában - Karácsonyi muzsika a Zichy Géza Zeneiskola Kiszenekarának előadásában - Dunántúli Betlehemes népdalok a Puccos Banda előadásában - Ajándékvárás, télapó műsor

December 17. 10.00 Adventi táncház a művelődési központ előtt
10.00 Adventi játszóház (karácsonyfadísz készítés)
14.00 Karácsonyi műsor Ajándékvárás – csomagosztás a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszlói Szervezete által meghívott nyugdíjasoknak
16.00 Filiae Solaris kórus koncertje
Helyszín: görög katolikus templom
Pontos helyszín: Hősök tere
Belépő: A rendezvény látogatása ingyenes!
Információ: Kovács Máté Művelődési Központ és Könyvtár 52/558-800 szoboszlokultura@gmail.com
Honlap: www.szoboszlokultura.hu

Forrás: http://www.fesztivalkalauz.hu/index.php/option/naptar/task/details/faz/1...

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.