Hirdetés

Hirdetés

Pózolj levendulával! – fotópályázat

Kedves levendulakedvelők!

Immáron második alkalommal csábítalak fotózásra Titeket, melynek címe Pózolj levendulával! A tavalyi sikeres debütálás után, idén kedves barátaimat és partnereimet kértem fel díjazásra és zsűrizésre, természetesen ők szintén mind levendularajongók.
Ha szereted a levendulát, akkor itt a helyed. Nem csak szép emlék lehet az a bizonyos fotó, de most díjazzuk is.  
Képzeljétek a múlt nyáron olyan emberek is fényképezőgép elé álltak, akik nem nagyon szeretik, ha fotózzák őket. Viszont a levendulát kedvelik, legyen az szárított csokor formájában, vagy kivirágozva a mezőn, kertben. Idén több kategóriát készítettünk, pózolhattok egyedül, a családdal illetve létrejött a legkreatívabb kategória. Egy valami úgysem fog hiányozni a képekről, a levendula. Ügyeltünk arra, hogy a beküldési határidőbe beleessen a kedvelt Tihanyi Levendulafesztivál időpontja (2013. jún. 22-23.) Pont azért, hogy akár ott tudjatok pózolni a tihanyi levendulamezőn. Tavaly erre szintén volt példa, és arra is, hogy urak álltak kamera elé, nem csak hölgyek. De beleesik még a Hőgyészi Levendulaszüret (2013. jún. 29.) és a Levendulahetek Pannonhalmán (2013. jún. 28-tól) is.
Végezetül, de nem utolsó sorban, mivel a döntés sosem könnyű a sok szép és kedves fotók közül, ezért a díjak kiosztásában zsűri fog segíteni. A díjak természetesen csupa levendulásak, melyet támogatóim ajánlottak fel.
Akkor nincs más hátra, mint, hogy kinézzétek a helyet, fotót készíttetni és elküldeni nekünk. Arra mindenképpen ügyeljetek, hogy a szép arcotok és a mosolyotok feltétlenül látszódjon a képen!  Mi már nagyon kíváncsik vagyunk.

Információk

  • A pályázat időtartama: 2013. június 10 – 2013. június 30.
  • Eredményhirdetés: 2013. július 7.
  • E-mail cím: hungarianprovence@gmail.com  tárgy: levendula.
  • Mindenkinek küldünk visszaigazolást e-mailben.
  • Az e-mailbe feltétlenül írjátok bele teljes neveteket, a fotó helyszínét, dátumát (év, hónap) és csatoljátok hozzá az 1 db fotót (JPEG formátum). Egyetlen egy elég. Továbbá írd meg nekünk, hogy melyik kategóriában pályázol.
  • A FÉNYKÉP CSAK EZ ÉVI LEHET (2013).
  • A díjakat a felajánlók postázzák (csak magyar lakcímre) majd.
  • A kép elküldésével hozzájárultok ahhoz, hogy azt felhasználhassuk a Pózolj levendulával kampány során, média célra.
  • Érdemes csatlakozni a Hungarian Provence Facebook oldalához, (ha még nem tettétek meg) mert ott napról-napra nyomon követhetitek a pályázatot és az azzal kapcsolatos híreket.

Kategóriák

  • Egyedül.

Mert egyedül is megy az a pózolás.

  • Családdal.

Mert a családi körnél nincs fontosabb.

  • Legkreatívabb.

Legyen ötletes és stílusos az a fotó, rajta Te és a levendula mindenképpen. A többit Rád bízzuk.
Aki szeretne, mindegyik kategóriában indulhat. Amatőr fotókat várunk.

Díjak
Minden kategóriában egy díjat ítél oda a zsűri. Lássuk őket:
- Egyedül kategória díja:
Halmos Mónika Levendula szívvel, lélekkel c. levendulás könyve, melyet Mónika névre szólóan dedikál és egy levendulás mézeskalács doboz Martuti mézeskalácstól, benne mézes szívekkel. Márti a dobozt külön erre az alkalomra készítette el.
       
- Családdal kategória díja:
Egy családi belépő a népszerű tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontba, mely 2013. december 31-ig érvényes.

- Legkreatívabb kategória díja:
A LavandArt levendulás ajándékcsomagja, melynek tartalma:
Egy bádog levendulás kosár, két levendulás illatzsák, egy levendulás fürdőbomba, egy kerámia angyalfej pár, egy Surman Edit levendulás kaspó/váza és egy kézműves levendulás csoki.

- Különdíj:
Egy levendulás szív Martuti mézeskalácstól. Márti a szívet külön erre az alkalomra készítette el.

 

Zsűri
A zsűri tagjai:
 Halmos Mónika, az ehető virágok szakértője, aki szívvel-lélekkel szereti a levendulát ezért szakácskönyvet is írt a lila aranyról. Szerinte ebben a rohanó világban a levendula a tisztaság, a nyugalom és a békesség megtestesítője. Mónika nem csak dekorációkhoz használja fel a virágot, hanem az ételekhez is.

 Kozma Márti. Mézeskalácsot készíteni és színt vinni az emberek szürke világába, őrizni a hagyományokat és mosolyt csalni a mézis ajándéktárgyakkal az emberek arcára. Ez a Martuti mézeskalács. Egyedi és zsűrizett mézeskalácsok sablon nélkül. Márti egyik igen népszerű terméke a nagyobb méretű levendulás szív és a doboz.

 Petrik Ida a Vidéki Élet Online Magazin alapítója. A levendula és a Balaton-felvidék szerelmese, ott is él férjével és két kisgyermekével. Cikkei és írásai elhozzák az olvasóknak a vidéket, még akkor is, ha vidéken élnek. A témák érdekesek és sokszínűek.  „Ma az emberek a szépre, a jóra, a harmóniára vágynak, ahogy egy igazi mai turista is hasonló életérzéseket keres. Számunkra a vidéki élet ezt jelenti, s reméljük, az oldalunkon megtalálható hozzá az összes recept.”

 

Kapcsolat
www.hungarianprovence.blogspot.hu
Szívesen vesszük leveleiteket, kérdéseiteket: provence@citromail.hu

 

Támogatók
Kiemelt támogatók:
                                         

Médiatámogatók

  

A változtatás joga fenntartva.

 

 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.