Hirdetés

Hirdetés

Csekély összegű támogatást igényelhetnek a cukorrépa termelők

logo

A vissza nem térítendő támogatáshoz a kérelmeket 2014. május 31-ig postai úton kell benyújtani a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalhoz. A kifizetés a döntést követő 15 napon belül megtörténik a rendelkezésre álló keret 600 millió forint keret összegig. A támogatás mértéke a 2014/2015-ös gazdasági évre vonatkozóan a kvótacukor előállításához szükséges 16%-os cukortartalomra átszámított, leszerződött cukorrépa-tonnánként 3 eurónak megfelelő forintösszeg.

Az igénylés feltételei között szerepel, hogy a kérelmező a 2014/2015-ös gazdasági évre vonatkozóan szállítási joggal valamint szállítási szerződéssel rendelkezzen, továbbá nem részesült a cukorrépa termelők cukoripari szerkezetátalakításhoz kapcsolódó kiegészítő támogatásban.

Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal
Kommunikáció és Sajtó Osztály 

Hirdetés

Változás bejelentése

Ha az adatok nem felelnek meg a valóságnak, jelezd kérlek e-mailben!

 

 

Felelősségi nyilatkozat

A termelőtől.hu a termelő adatlapján található információk valódiságát nem tudja ellenőrizni, ezért felelősséget sem tudunk vállalni az ott leírtakért. A termelőtől.hu nem vállal felelősséget a látogató és a termelő közötti adásvételkor történő esetleges problémákért sem.